ДОБРОВОЛЧЕСТВО В БОТАНИЧЕСКИТЕ ГРАДИНИ

Градина: Всички градини
Категория: Обучения, Събития
Дата на публикуване: 06.07.2016 г.

Научно-образователният съвет на Балкански Екологичен център към Университетска ботаническа градина - Балчик стартира инициатива за доброволчество.


До всички студенти от Софийски университет
 
Уважаеми колеги,

Обръщаме към Вас и Ви предлагаме да се включите с доброволчески труд в популяризирането на научно-образователната мисия на Университетски Ботанически градини към СУ „Св. Климент Охридски”, като станете екскурзовод за една седмица.

Очакваме вашата помощ в ежедневната работа по поддържане на растителните колекции и посрещането на многобройните гости на нашите ботанически градини!
 
Кога?
АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ
 
Къде?
УНИВЕРСИТЕТСКА БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА – СОФИЯ
УНИВЕРСИТЕТСКА БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА ЕКОПАРК – ВАРНА
УНИВЕРСИТЕТСКА БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА – БАЛЧИК
 
Черноморските ботанически градини предоставят възможност за настаняване на двама доброволци. Работата ще се организира за 7 дневен период и ще включва дейности, които са в уменията и компетентностите на доброволците. Одобрените студенти ще преминат кратко обучение за работа и инструктаж по безопасност на труда.
 
Защо да участвам?
Защото имате невероятната възможност да:
  • съчетаете лятната ваканция с удоволетворението да помогнете в работата на едни от най-атрактивните и ценни  места в нашата Алма Матер
  • прекарате 7 дни с приятели в обстановката на екзотични растения, морето и много туристи
  • научите нещо ново без лекции и упражнения
  • направите нещо ново в живота си, за което да разказвате на приятелите
Споделете нашата идея, елате, участвайте и станете част от нас, хората, които правим мястото, където работим и учим  най-доброто!
 
Елате и съберете спомени за следващата учебна година! Очакваме ви!
 
Как да кандидатствам за доброволец?
Необходимо е само да попълните формата „Заявление за доброволчество” и да я изпратите на адрес a.nedelcheva@biofac.uni-sofia.bg . Срок за подаване на заявленията: до 20 юли 2016 г.